Cain in nieuwe raptalentenjacht "Go With The Flow"


Cain Slobbe, presentator van EnterCainment!, doet mee aan de nieuwe raptalentenjacht/tv-programmma "Go With The Flow". Het programma wordt gepresenteerd door Yes-R, juryleden zijn weggelegd voor rapper Dio en rapster I am Aisha.

Veertien deelnemers in de leeftijd van 11 tot 16 jaar schreven ieder hun eigen raptekst. Een professionele producer koppelde de muziek aan de tekst en samen perfectioneerden deelnemer en producer het nummer. Vervolgens rapt iedere deelnemer zijn eigen nummer voor een jury én de camera’s in een soort battle.

Cain battlet gelijk in de eerste uitzending.

Cain zit al meteen in de eerste aflevering, 3 april om 17:15U op NPO Zapp!

Zaterdagochtend 1 april is hij te gast met Yes-R bij ZappLive om te vertellen over het programma.

Dit is vanaf 08:45U te zien op NPO Zapp!

Meer nieuws over dit? We keep you posted!


EnterCainment!
Ander nieuws