De Zesde Special Guest: Kluun!


Na onder anderen Mirjam Mous, Gerard Ekdom en Yes-R, hebben we weer een Special Guest! Niemand minder dan topschrijver Kluun komt vrijdag 10 maart voorbij in de uitzending! Je kent hem misschien van zijn debuutroman "Komt een vrouw bij de dokter", wat de best verkochte debuutroman ooit is en waar tevens een verfilming van is met Carice van Houten en Barry Atsma. Of misschien ken je hem van zijn nieuwste boek "DJ", die nu op 1 staat in de iBooks store!

Maar naast het feit dat hij vrijdag 10 maart dus in de uitzending te horen is, kun je ook zijn nieuwste boek "DJ" winnen! Hoe? Stuur je beste, leukste, meest originele vraag voor Kluun op via de contactbox bij de polls pagina en wie weet wordt jouw vraag hem vrijdag wel gesteld EN win je het boek! Vragen opsturen kan tot donderdagavond, 18:00U. Je kan tevens ook vragen achterlaten in de reacties van EnterCainment's social media!


EnterCainment!
Ander nieuws