3 Nieuwe Spotify Playlists!

Er zijn weer nieuwe EnterCainment! afspeellijsten toegevoegd op Spotify! Maar liefst drie! EnterCainments HipHop Hits!, EnterCainments GOLDIE Hits! en EnterCainments Ultimate Disco Hits! geeft weer meer dan 12 uur aan muziek genot op Spotify bij elkaar! Zie hieronder een beschrijving van alledrie de lijsten.

EnterCainments HipHop Hits!:

Deze lijst bevat alleen maar rapsongs! Maar wel allemaal verschillende rapsongs! Van N.W.A. en The Sugarhill Gang, waar het allemaal mee begon, tot Broederliefde en Ronnie Flex, vers uit de hitlijsten! Van Eminem tot de oude én nieuwe nummers van Ali B!

EnterCainments GOLDIE Hits!:

Heb je even geen zin in al die pophits, maar wil je liever terug naar de 80's, 90's, 00's en 10's? Losgaan op allemaal oude, foute nummers? Dan kun je goed terecht bij EnterCainments GOLDIE Hits! De Spice Girls, The Village People, Backstreet Boys en Cyndi Lauper nemen je mee terug de tijd in! Volume op 100 en meegillen maar!

EnterCainments Ultimate Disco Hits!:

De titel zegt het al. Alle grote disco hits van Boogie Wonderland tot Disco Inferno! Twee en een half uur lang dansen op de disco knallers uit de jaren 70 en 80!


EnterCainment!
Ander nieuws