ENTERCAINMENTS FRESHEST HITS

EnterCainments Freshest Hits heeft alle verste, nieuwste en

lekkerste hits voor je klaar staan op een rijtje! Elke week wordt

de lijst weer aangepast en natuurlijk worden de lekkerste hits

ook bij EnterCainment gedraaid elke vrijdagavond. 

 

Aan het eind van elk jaar wordt de lijst getransformeerd tot in

een Ultieme Top 75 lijst met de 75 grootste hits van het 

afgelopen jaar. 

ENTERCAINMENTS REFRESHEST HITS

EnterCainments REFreshest Hits is een lijst met meer dan 17 uur aan oude pophits. Pophits die nog maar 2 weken uit de top zijn, pophits die al 3 jaar uit de top zijn, maar ook pophits die al 10 jaar uit de top zijn. 

It's a trip down the memory lane, met Mambo No. 5John DoeTake Me To ChurchImmortals en nog véél meer!

ENTERCAINMENTS HIPHOP HITS!

Deze lijst bevat alleen maar rapsongs! Maar wel allemaal verschillende rapsongs!

 

Van N.W.A. en The Sugarhill Gang, waar het allemaal mee begon, tot Broederliefde en Ronnie Flex, vers uit de hitlijsten! Van Eminem tot de oude én nieuwe nummers van Ali B

Rap in één stuk door allemaal hits uit de HipHop wereld!

ENTERCAINMENTS GOLDIE HITS!

Heb je even geen zin in al die pophits, maar wil je liever terug naar de 80's, 90's, 00's en 10's? Losgaan op allemaal oude, foute nummers? Dan kun je goed terecht bij EnterCainments GOLDIE Hits!

 

De Spice GirlsThe Village PeopleBackstreet Boys en Cyndi Lauper nemen je mee terug de tijd in! Volume op 100 en meegillen maar!

ENTERCAINMENTS CHRISTMAS HITS!

Zodra de tijd van het jaar eraan komt, heeft iedereen opeens behoefte eraan! EnterCainments Christmas Hits heeft alle kersthits 24/7/365 voor je klaar staan voor als je behoefte hebt aan kerstmuziek. Zowel in de zomer als in de winter!

Geniet van onder anderen Mariah CareyMichael BubléWham!Bianca Ryan en nog veel meer artiesten in EnterCainments Christmas Hits op Spotify! 

ENTERCAINMENTS CARNAVAL HITS!

Alaaf! Alle lekkere carnavalskrakers staan voor je op een rijtje in EnterCainments Carnaval Hits! Met Snollebollekes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Lamme Frans en nog veel meer artiesten!

 

Breek de tent af tijdens carnaval met het volume op 100 en je kostuum aan, en geniet van EnterCainments Carnaval Hits op Spotify!